Pagina de start a forumului rochess.org
rochess.org -  Forumul Sahului Romanesc
Cele mai recente discutii de pe lista RoChess !
Inregistrare

Pagina de start a forumului rochess.org Intrebari frecvente Cautare Lista membrilor Grupuri de utilizatori Profil Mesaje private Autentificare

Emisiunea de sah Regi si Pioni
Click here to go to the original topic  
       Pagina de start a forumului rochess.org -> Sahul in Romania
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
regisipioni

Data inscrierii: 16/11/2004

Trimis: Mar 11 16, 2004 12:25 pm    Titlul subiectului: Emisiunea de sah Regi si Pioni  

Buna ziua!

Pe TVR Cluj, care emite regional pe canalul TVR2 in Ardeal, se difuzeaza saptamanal emisiunea de sah Regi si Pioni. Aceasta emisiune are si o pagina web http://regisipioni.tvr.ro si o adresa de mail regisipioni@tvr.ro.

Emisiunea cuprinde lectii de sah, are un concurs cu premii (momentan simbolice - carti, dar care nu sunt din domeniul sahului). Se difuzeaza in fiecare miercuri in jurul orei 17.50.

Pe aceasta cale dorim sa facem cunoscuta emisiunea noastra sahistilor din Romania. Emisiunea este prezentata de maestrul Alin Toma si incearca sa ajute si sa sprijine miscarea sahista in special in randul tinerilor. In acest sens, la fiecare emisiune am inceput sa chemam elevi de la diferite scoli din Cluj.

Cu stima,
Laurentiu Vezentan
TVR Cluj

radu

Data inscrierii: 19/05/2004

Trimis: Mar 11 16, 2004 3:31 pm    Titlul subiectului:  

O initiativa laudabila, de altfel am popularizat si pe lista RoChess si aici la sectiunea link-uri .
Mai mult la : Link-uri de pe lista RoChess si la Dmoz

Succes in continuare.

regisipioni

Data inscrierii: 16/11/2004

Trimis: Mar 11 16, 2004 8:55 pm    Titlul subiectului: Emisiunea Regi si Pioni  

Multumim pentru promptitudine si urari!
Laurentiu Vezentan
TVR Cluj

mitica

Data inscrierii: 25/07/2005

Trimis: Lun 07 25, 2005 8:38 am    Titlul subiectului: propunere  

Ar fi bine sa aveti si o rubrica de sah de cateva minute in acel spatiu de o ora care se preia pe TVR2 ( ora 15 cred), macar ca titlu informativ. Numai bine!

Pagina de start a forumului rochess.org -> Sahul in Romania
Pagina 1 din 1
Arhiva