Pagina de start a forumului rochess.org
rochess.org -  Forumul Sahului Romanesc
Cele mai recente discutii de pe lista RoChess !
Inregistrare

Pagina de start a forumului rochess.org Intrebari frecvente Cautare Lista membrilor Grupuri de utilizatori Profil Mesaje private Autentificare

Vand programul de sah Fritz 8 - cel mai bun program de sah
Click here to go to the original topic  
       Pagina de start a forumului rochess.org -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Fido

Data inscrierii: 09/11/2005

Trimis: Mie 11 09, 2005 5:26 pm    Titlul subiectului: Vand programul de sah Fritz 8 - cel mai bun program de sah  

Vand programul de sah Fritz 8 - cel mai bun program de sah din lume. In anul 1997 l-a invins pe campionul mondial Garry Kasparov iar in anul 2002 a facut egal cu acelasi Kasparov. A invins numerosi mari maestrii mondiali. Are un program special pentru antrenarea personala, toate deschiderile, antrenament video, este ceea ce-ti trebuie daca vrei sa faci cariera in sah. Nivelurile de pregatire permit folosirea lui de catre oricine. Ceea ce este extraordinar este ca majoritatea marilor maestrii mondiali in folosesc in analiza lor. Este clar ca un asemenea program in mana celui care vrea sa invete sah este mai valoros decat aurul. Costa doar 150 de dolari... mai putin decat un ceas de sah :)) programul care o sa te transforme intr-un campion national.

SirSRN

Data inscrierii: 13/12/2005

Trimis: Mie 09 06, 2006 9:09 am    Titlul subiectului:  

Scuze de întrebare.. programul e original ( CD ORIGINAL? ) că aşa am şi eu o gramadă de soft-uri ce nu-s originale :lol:

Pagina de start a forumului rochess.org -> Diverse
Pagina 1 din 1
Arhiva