| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
brutus
Data inscrierii: 24/03/2006
|
| Trimis: Vin 03 24, 2006 9:14 am Titlul subiectului: Locatia meciului Topalov-Nisipeanu |
|
|
Inca nu am aflat unde se va juca meciul, orar etc
Nu sint bucurestean si vreau sa vin la eveniment insa aceste detalii sint importante pentru mine
Poate cineva sa-mi furnizeze asemenea informatii?
cu multumiri |
|
| |
|
radu
Data inscrierii: 19/05/2004
|
| Trimis: Sam 03 25, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna brutus,
Gasesti detalii la : http://www.chess-romania.ro/ |
|
| |
|
brutus
|
| Trimis: Lun 03 27, 2006 12:27 pm Titlul subiectului: Locatie meci Topalov-Nisipeanu |
|
|
Multumesc pentru raspuns, am verificat demult adresa indicata insa aceasta informatie nu apare.
Intrebarea e simpla: la ce hotel, sala etc are loc meciul?
Voi calatori la Bucuresti pentru asta si nu stiu inca ce caut!
Nu mai spun ca trebuie sa rezerv hotel si as prefera sa nu fie in cealalta parte a Bucurestiului!
Din punctul meu de vedere aceasta intrebare ramine deschisa. |
|
| |
|
brutus
|
| Trimis: Dum 04 09, 2006 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru clarificari.
Am reusit sa vin in Bucuresti si sa fiu spectator la primele 3 partide.
Evenimentul mi se pare reusit, cu o usoara nota critica pentru aigurarea linistii in sala de joc. Cred ca e loc de imbunatatire, iar daca sint persoane care nu pot sa taca sa fie evacuate!
Nu vreau sa-mi amintesc de prima zi in care zeci de celulare sunau intr-o veselie in ciuda faptului ca organizatorii anuntasera ca acestea trebuie inchise/setate pe silent!
O parte din proprietarii aparatelor erau operatorii de la diverse televiziuni care probabil au considerat ca regulile respective erau doar pentru spectatori, ei fiind cumva o rasa superioara!
Ma bucur pentru ca am putut fi prezent la acest meci-felicitari sincere organizatorilor. |
|
| |
|
| |