| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
radu
Data inscrierii: 19/05/2004
|
| Trimis: Sam 06 12, 2004 5:33 pm Titlul subiectului: Imbunatatiri aduse forum-ului |
|
|
Salutare,
Venind in sprijinul forumului si incercand tot timpul sa adaugam lucruri noi, iata cateva imbunatatiri aduse forumului de la lansarea lui.
1. Am pus mai multe layout-uri .. 5 initial, am redus la 3 ulterior pe care le-am actualizat, deoarece orice imbunatarile trebuia reflectata in 5 locuri. (cea folosita implicit este skyLineGrey)
2. Am adaugat un suport pentru mai multe limbi: (implicit folosita romanian_no_diacritics)
english, french, german, hungarian, italian, portuguese, romanian, romanian_no_diacritics, spanish
3. Am generat o arhiva a listei. (http://forum.rochess.org/archive)
Ulterior am facut cateva lucruri care sa faca forumul si mai interesant:
1. 2004/05/30 Am adaugat ce se discuta recent (ultimele 15 mesaje) pe lista de sah RoChess + link spre detalii (numai pentru layout-ul default skyLineGray si numai in romana !)
2. 2004/06/12 Am adaugat favorites (numai pentru skyLineGray, si numai in romana/engleza) ceea ce va permite sa va tineti anumite link-uri spre discutii in acest loc. (este un link in partea de jos stanga a fiecarui thread)
In plan:
- sa se poata face upload la anumite fisiere .. aici se vor include practic in mare parte partide de sah, care am in plan sa se poata vedea direct pe tabla printr-un applet.
- o sectiune de link-uri unde sa se poata adauga site-uri care tin de sah
Mai sunt lucruri pe ordinea de zi dar astept si pareri de la voi + orice functionare care este anormala la forum.
P.S Tot ce se va realiza de aici incolo va fi cu precadere in limba romana (sper sa fac si engleza) si pe design-ul implicit. |
|
| |
|
Vlad
Data inscrierii: 20/05/2004
|
| Trimis: Lun 06 14, 2004 5:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca niste linkuri ar fi utile,dar uploadu de fisiere lasa-l pe lista,ca sa nu umplii forumu.cand nu mai e loc pe lista,poate atunci,tu ce zici? |
|
| |
|
radu
|
| Trimis: Mar 06 15, 2004 12:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe lista RoChess este restrictie si in timp se poate ajunge sa se umple (teoretic), iar pe forum in viitor o sa pun un applet care o sa permita sa se uite lumea la partide direct aici (cam la partide se va face upload), plus ca nu este limita ...
Link-urile le-am pregatit deja la mine pe masina mea (sunt inca in testare si am tradus ce era pentru varianta romana - aici daca o sa fie greseli astept sa mi le ziceti) si o sa le pun sus cat de repede. |
|
| |
|
radu
|
| Trimis: Mar 06 15, 2004 2:31 am Titlul subiectului: Sectiune de link-uri |
|
|
Am adaugat o noua sectiune de link-uri, mult mai organizata si unde se pot pune frumos toate adresele de internet. http://forum.rochess.org/links.php
Astept propuneri pentru categorii .. si tot ce este adaugat cu link-uri simple pe forum pana acuma o sa fie mutate in aceasta sectiune.
p.s. Cum deja v-ati obisnuit sper, merge numai pe layout-ul implicit (default) si numai in romana/engleza. |
|
| |
|
radu
|
| Trimis: Lun 07 26, 2004 4:25 am Titlul subiectului: Upload de fisiere PGN si vizualizare partide online ! |
|
|
Imbunatatiri / modificari:
A mai trecut ceva vreme de la ultimele modificari.. am fost foarte ocupat, dar sper ca modificarile de acuma sa aduca un plus in folosirea forumului.
Pentru inceput trebuie sa precizez ca am eliminat cateva lucruri:
1. Suportul lingvistic s-a redus numai la engleza si romana fara diacritice ( fapt cauzat de complexitatea mentinerii pentru noile imbunatatiri)
2. Am redus si din template-uri/layout (a ramas numai cel default/implicit, tot datorita faptului ca nu este timp de lucru in toate partile pentru orice modificari .. daca o sa fie timp .. mai incolo o sa pot sa le repun in circulatie ..daca o sa fie doritori.)
Acuma ce este adaugat nou :)
1. Am permis ca la fiecare postare/raspuns sa sa poate face upload/adaugare de fisiere. Pentru e reduce complexitatea si a urmari scopul acestei imbunatatiri am permis numai fisiere cu extensia PGN. Acuma in timp aceasta optiune se poate extinde si in functie de necesitati o sa fac si acest lucru. La aceste fisiere se poate face download/copia pe calculatorul dvs.
2. Ca sa fie totul mai complet, am pus si un applet Java care poate sa va permita sa vedeti direct pe site aceste fisiere, care dupa cum stiti ar trebui sa contina partide de sah.
P.S.
Este inca o versiune in lucru (beta), daca apar erori in functionare sau aveti orice neclaritate, nu ezitati sa ma contactati. Astept feedback.
Lansez aici si o intrebare pentru cei care urmaresc structura forumului.. (special moderatori) unde credeti ca ar fi mai bine sa permitem aceste partide sa fie incarcate (daca e cazul in ceva categorie speciala sau peste tot). |
|
| |
|
SirSRN
Data inscrierii: 13/12/2005
|
| Trimis: Mie 09 06, 2006 9:30 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am niște sugestii :
marește spatiu avatarelor fă-l de 100x100 pixels și spatiu să fie mai mare adică in jur de 10 - 15 kb :roll:
adaugă la avatare "Legatura spre un alt site ce contine imagini asociate:"
adaugă și tu niște ranguri de genu: pion, cal, nebun, rege, damă
cam atat pt moment, sper sa ţii cont de sugestii |
|
| |
|
radu
|
| Trimis: Mie 09 06, 2006 9:35 am Titlul subiectului: |
|
|
SirSRN,
Citat: marește spatiu avatarelor fă-l de 100x100 pixels și spatiu să fie mai mare adică in jur de 10 - 15 kb Rolling Eyes
Cred ca ii de ajuns cat ii acuma, nu vreau sa facem din forum un loc de imagini in loc de discutii.
Citat: adaugă la avatare "Legatura spre un alt site ce contine imagini asociate:
Aici nu vreau spam de pe alte site-uri si trafic "ciudat"
Citat: adaugă și tu niște ranguri de genu: pion, cal, nebun, rege, damă
Demult sunt aceste ranguri deja setate. |
|
| |
|
SirSRN
Data inscrierii: 13/12/2005
|
| Trimis: Mie 09 06, 2006 9:41 am Titlul subiectului: |
|
|
radu a scris:
Citat: adaugă la avatare "Legatura spre un alt site ce contine imagini asociate:
Aici nu vreau spam de pe alte site-uri si trafic "ciudat"
"Legatura spre alt site ce contine imagini asociate" este doar pentru a fi gazduit pe alte website-uri precum: tinypic.com, imageshack.us, etc. Nu văd cum s-ar putea face spam de la alți utilizatori. Îmi cer scuze dar asa este :?
Nu am vrut să mai dau înca o data "post" eu de ce nu am rang? |
|
| |
|
radu
|
| Trimis: Mie 09 06, 2006 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Setarile curente sunt:
Pion 10
Cal/Nebun 30
Turn 100
Regina/Rege 200
Deci pentru pion ai nevoie de 10 posturi!
Succes. |
|
| |
|
| |